." /> Pedicure Marga in IJSSELMUIDEN - Mijn specialiteiten

- Mijn specialiteiten

Specialisaties

Als gediplomeerd medisch pedicure kan ik u met diverse mogelijkheden u van uw problemen afhelpen. Wanneer blijkt dat er meer aan de hand is, zal ik dit met u bespreken en u naar de juiste specialist verwijzen.  

Diabetische voeten;

het is belangrijk uw voeten regelmatig door de pedicure te laten behandelen zodat tijdig evt. complicaties voorkomen worden. Uw pedicure heeft hier een signalerende functie naast het uitvoeren van de voetbehandeling. Ook kunnen tegelijkertijd vragen beantwoord worden die hier van toepassing zijn.   

Reumatische voeten;

reumatische voeten zijn voeten die vaak pijn doen. Door ze regelmatig te laten verzorgen worden de klachten een heel stuk beperkt.

Nagelbeugel plaatsen;

dit gebruik ik als uw nagel regelmatig ingroeid.Het plaatsen is pijnloos en het geeft een goed resultaat.  

Nagelreparatie;

met acryl of gel zorg ik dat er weer een normaal uitziende nagel op uw teen zit wanneer deze is afgebroken, beschadigd is of bij een stootnagel om deze weer op lengte te krijgen.

Vilttechniek;

pijnplekken kunnen drukvrij gelegd worden om tijdelijk pijnvrij te kunnen lopen ter overbrugging van een afspraak bij de huisarts of podotherapeut.

Orthese;

met siliconenmateriaal kan ik een passend stukje maken voor tussen /onder /op de tenen zodat pijnplekken aan de tenen niet meer terug komen ( bij dagelijks gebruik).